Home Kultura VIDEO Demoler, Demoler predstavio singl i spot za pjesmu ‘Walzer’

VIDEO Demoler, Demoler predstavio singl i spot za pjesmu ‘Walzer’

PODIJELITE

Spotom za pjesmu ‘Walzer’ zagrebački bend Demoler,Demoler predstavio je svoj prvi singl. Riječ je o relativno mladom bendu koji se okupio prošle godine, a sastavljen je od etabliranih glazbenika Nevia i Mire na gitari i bubnju (obojica iz ex-Electric Žare), Kate na basu te Djanga (iz Moskau) na vokalu. Nastali su kao projekt Goričana Ivana Laića – Djanga i Nevia Smajića, u kojem se trebala sljubiti Djangova poezija sa Smajićevim glazbenim rifovima. S vremenom su prerasli u pravi bend.

Za razliku od ostalih kolega, pokušavaju razviti vlastiti koncept funkcioniranja benda, zbog čega nisu opterećeni svirkama, a ni izdavanjem singlova i albuma. Oni žele eksperimentirati, odnosno raditi pjesme u različitim stilovima i s različitim producentima.

– Mi želimo pričati audio-vizualne priče kroz naše spotove, a svaka iduća pjesma poprilično će se razlikovati od prethodne- rekao nam je Django.

Iz Demoler, Demolera za jesen najavljuju novi spot, ali i nastupe za koje kažu da će biti pravi audio-vizualni doživljaj za publiku.