Home Izdvojeno VG Legacy: Odveli smo najmlađe u posjet Zračnoj luci!

VG Legacy: Odveli smo najmlađe u posjet Zračnoj luci!

Junaci iz VG Legacyja posljednja su dva dana bili potpuno posvećeni Mini VG Legacyu

PODIJELITE
Foto: Vg Legacy/Facebook
Junaci iz VG Legacyja posljednja su dva dana bili potpuno posvećeni Mini VG Legacyu. U srijedu su s njima proslavili zadnji dan škole, počastili ih pizzom, tortom i sokovima, a jučer je bio veliki dan za njih.
Kako su otkrili iz VG Legacyja, odlučili su ih nagraditi zbog uloženog truda, rada i zalaganja u pomaganju drugima posljednjih mjeseci, spremivši im ogromno iznenađenje – posjet Zračnoj luci!
– Vodili smo 26 Minija na Zračnu luku, prošli su sve faze od check ina, securityja, autobusa do zrakoplova. Tamo ih je dočekala posada koja ih je upoznala sa sigurnosnim procedurama prije leta, kapetan koji ih je pozdravio onako kako su i zaslužili. Popili su sokić, dobili privjeske od Airbusa. Slikali se u pilotskoj kabini. Odradili smo i čak i malu spačku za našu predsjednicu Daliju – kazali su s osmijehom.
Kako sami kažu, na kraju ove ‘avanture’, zaključili su da su to najposlušnija djeca koju su upoznali, njihov mali krug velikog srca, te se od srca zahvalili MZLZ i Croatia Airlinesu na pruženoj prilici da maleni dobiju potpuni doživljaj.
– Opet smo uspjeli napraviti nešto jako veliko, kao što vidite za Legacy nema nemogućeg. I tako odgajajte svoju djecu. Učite ih da ne odustaju od snova. Učite ih dobroti, jer dobro se dobrim vraća, a samo sesrcem dobro vidi – poručili su iz VG Legacyja.