Home Velikogoričani na djelu Velikogorički bend Ivo Horvat izbacio novi singl “Budiš me“

Velikogorički bend Ivo Horvat izbacio novi singl “Budiš me“

Poslušajte novi singl i pogledajte novi spot

PODIJELITE
Foto: Ljubo Zdjelarević

Bend Ivo Horvat, čiji su članovi Velikogoričanima dobro poznati iz Benda Retrodukcija, prošlog je tjedna izbacio novi singl pod nazivom „Budiš me“. Podsjetimo da Ivo Horvat iza sebe već ima četiri objavljena singla koja su se uspješno zavrtjela na radio postajama diljem Hrvatske: „Novo lice“, „Zaboravi na sve“, „Sami“ i „Nema vremena“.

Kako navode, nije u pitanju utjecaj Valentinova, ali prevladavaju snažne emocije. U pjesmi “Budiš me suočili su ljubav i smrt, ostavljajući vjeru i nadu u prostor kojeg nije moguće dokučiti niti razumjeti u našem vremenu. Dodaju da možda zvuči filozofski, ali ljubavi i smrt su vječna pitanja koja su zaokupljala najveće umove i neiscrpna su tema mnogih razgovora, knjiga, filmova i naravno pjesama.

„Pjesma je nastala u dahu i za dva dana je bila spremna za početak snimanja. Budiš me je snimljena sa atmosferičnim  zvukovima koji naglašavaju širinu prostora i prozračni ambijent u kojem prevladavaju klavirske melodije“, otkrio nam je jedan od članova benda, Ante Vidović.

Za još bolju atmosferu pjesme, pogledajte i glazbeni spot za kojeg je zaslužan redatelj Ljubo Zdjelarević. I ovog puta je lokacija snimanja singla bio studio AbuDublin U Velikoj Gorici. Autori pjesme su braća Ivan i Ante Vidović, a na pjesmi se pridružio Zlatan Došlić koji je odsvirao sve klavirske dionice i na prvu osjetio pjesmu i dao svoj značajan doprinos.

Podsjetimo, dosadašnji singlovi „Zaboravi na sve“ u kojoj bend pjeva o zrelom odnosu žene i muškarca i „Nema vremena“ u kojem pjevaju o osjećaju u kojem smo, kako su opisali „opijeni i uznemireni u isto vrijeme“ su postigli odličan uspjeh u radijskom prostoru, a spotovi su bili pravi mini filmovi s brojnim zanimljivim likovima i pričom koja na kraju ima preokret.

Da ne duljimo, na vama je da pogledate glazbeni spot i poslušate novu pjesmu benda Ivo Horvat – Budiš me.