Home Najave Velikogorička književnica Zdenka Mlinar predstavlja svoju četvrtu knjigu

Velikogorička književnica Zdenka Mlinar predstavlja svoju četvrtu knjigu

PODIJELITE

Gradska knjižnica Velika Gorica i Udruga umjetnika “Spark” Velika Gorica organiziraju predstavljanje knjige “Život je radost” velikogoričke književnice Zdenke Mlinar.

Predstavljanje knjige s podnaslovom “Priroda i društvo I.” održat će se u ponedjeljak, 10. travnja u 19 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica na Središnjem odjelu za odrasle. Na predstavljanju će sudjelovati autorica Zdenka Mlinar, recenzentica Đurđa Jandriš Parać, autorica osvrta Zorica Krznar Blagec te u ime nakladnika Vlasta Zaloker.

– Četvrta autoričina knjiga zbirka je minijaturne lirike, kratkih pjesničkih zapisa inspiriranih malim, ali važnim i ispunjavajućim, uvijek začudnim životnim trenucima. Vječite mijene prirode kroz godišnja doba, ljubav i međuljudski odnosi izranjaju u ovoj zbirci kao mali kristali vedrine i radosti, sažeti u tri stiha – poručuju organizatori.

Organiziran je i glazbeni program za koji su zadužene Vedrana Iva Pintar i Lucija Horvat, violinistice, učenice Umjetničke škole “Franje Lučića”.

– Sve vas srdačno pozivamo da nam se pridružite u ponedjeljak na ugodnom druženju uz knjigu koje će biti začinjeno proljetnom i životnom radošću – pozivaju iz Gradske knjižnice Velika Gorica.