Home Izdvojeno Velikogoričanka Patricija Lukšić u finalu izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Velikogoričanka Patricija Lukšić u finalu izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Prijavila se kao glas majki posvojiteljica koje svoju djecu rađaju iz srca

PODIJELITE
Foto: Privatni album

Ove godine se provodi već šesti izbor za Najljepšu Mamu Hrvatske koji je jučer objavio svoje finalistice. Tročlani žiri u sastavu Maja Vukina Bogović, Danijel Mileta i Zdravko Pilić su izabrali su 18 finalistica koje će se predstaviti u Šibeniku početkom svibnja.

Među finalisticama u kategoriji Najljepša Mama Hrvatske od 23 do 39 godina je i majka iz Velike Gorice, odnosno Gradića – Patricija Lukšić. U kategoriji Dijamant je u konkurenciji i Marina Pavičić iz Velike Mlake. P

Razgovarali smo s Patricijom o njenoj kandidaturi. Inače je po struci magistrica prava, a kako nam govori, na natjecanje se prijavila kao glas majki posvojiteljica koje svoju djecu rađaju iz srca.

“Sviđa mi se koncept samog natjecanja gdje se naglašava majčinstvo kao i drugi talenti koji se trebaju prezentirati na pozornici, a ne samo izgled. Sretna sam zbog prolaska u finale i veselim se druženju i zafrkanciji s drugim mamama iz cijele Hrvatske, te izletu u Šibenik.”, govori nam Lukšić. Dodaje i kako joj plasman nije toliko bitan jer zna, kao i svaka majka, da je svojoj djeci najljepša.

Polufinalistice su u finale stigle nakon što je žiri pomno pregledao njihove kratke videe koje su slale prilikom prijave. Predstavile su se, pokazale svoj hod, kao i svoje talente kojima će se predstaviti u finalu nakon čega je slijedio razgovor s kandidatkinjama.

Suorganizatori natjecanja su Turistička zajednica Grada Šibenika te Grad Šibenik. Finale će se održati 6. svibnja 2023. godine u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku s početkom u 21 sat, a za više informacija pratite Facebook stranicu Najljepša Mama Hrvatske.