14 C
Velika Gorica
Četvrtak, 13 lipnja, 2024
Home Gospodarstvo Velikogoričani osvojili nagrade “Ruža Zagrebačke županije” za doprinos u turizmu

Velikogoričani osvojili nagrade “Ruža Zagrebačke županije” za doprinos u turizmu

Čestitamo OPG-u Grgar, Hotel Royal Airport, Stipi Duvnjaku i Nenadu Čunčiću

PODIJELITE
Foto: Facebook / Krešimir Ačkar

Jučer se u Velikoj Gorici održala dodjela nagrada “Ruža Zagrebačke županije” u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije. Riječ je o prvom izdanju dodjele ove godišnje nagrade za doprinos u turizmu. Nagrade su se dodijelile u šest kategorija uz posebne nagrade. Među nagrađenima ima i naših Velikogoričana.

“Ponosni smo što se ovo održava u Velikoj Gorici, uistinu je to poticajno za sve koji su bili u konkurenciji, a bave se ovim sektorom da se još više daju u tu djelatnost. Ovakvi primjeri služe i onima izvan Županije za motivaciju i razmjenu iskustva i svega onoga što bi moglo unaprijediti turizam. Čestitam svim dobitnicima, kvaliteta nikada nije slučajna.”, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Među Velikogoričanima su nagrade osvojili:

  • Avanturopolje OPG-a Grgar za najinovativniji proizvod i uslugu
  • Hotel Royal Airport u kategoriji smještajnih objekata
  • Stipo Duvnjak (KUD Čiče Novo Čiče) posebna nagrada za istaknute pojedince
  • Nenad Čunčić (Turopoljska Pivnica) posebna nagrada za istaknute pojedince

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović istaknula je kako su svi dionici Zagrebačke županije važni za njenu uspješnost kao turističke destinacije: “Dodjela ovih nagrada treba svim akterima u turizmu biti na poticaj, a među njima možemo pronaći uspješne primjere koji svim dionicima mogu biti putokaz za njihov razvoj. Nagrađujemo ih sa željom da stvaramo priče pojedinaca koje su kotačić našeg turizma.”, govori i kako odabir nije bio lak te čestita nagrađenima iz Velike Gorice, njenog grada. “Na području Velike Gorice kao jednog od gradova okosnice turizma koji prednjače hotelskim smještajem nagrađeni su oni koji stvaraju nove priče, oni ljudi koji se trude biti inovativni i drugačiji.”

Dodjela nagrada “Ruža Zagrebačke županije” okupila je mnogobrojne goste među kojima su bili gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, izaslanica ministrice turizma i sporta Monika Udovičić, inače ravnateljica Uprave, zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović te mnogobrojni predstavnici iz Zagrebačke županije i šire. Za glazbeni i zabavni program pobrinula se Zsa Zsa sa svojim domaćim hitovima.