Home Gospodarstvo Veleučilište zaposlilo troje studenata

Veleučilište zaposlilo troje studenata

PODIJELITE

Iz Veleučilišta Velika Gorica kažu da su aktivno uključeni u traženju posla za svoje studente. Trenutačno surađuju s 40 gospodarstvenika, uglavnom iz Velike Gorice i Zagreba, kao što su Centar za vozila Hrvatske, Auto Hrvatska, tvrtka Porsche Croatia i DOK-ING.

Ovih dana potpisali su sporazum i s tvrtkom Auto Gašparić za stručno osposobljavanje kadrova na poslovima održavanja motornih vozila i logistike te za provođenje stručne prakse i stipendiranje izvrsnih studenata. Rezultat sporazuma je zaposlenje troje studenata koji su završili studij Veleučilišta.

–  Želimo imati obrazovane ljude sa čvrstom podlogom i to na raznim funkcijama, da možemo dalje graditi naše poslovanje. Naš je interes u mogućnosti selekcije najboljih i najkvalitetnijih kadrova koji dolaze iz Veleučilišta Velika Gorica  –  kaže njihov brand manager Vladimir Starčević.

–  Treba ulagati u kadrove i tom smo cilju zajednički pristupili. Studenti će odlaziti na praksu i pokazati koliko imaju afiniteta prema poslu, a onda će, prema tome, dobiti i mogućnost zapošljavanja  –  ističe dekan Veleučilišta, mr. sc. Ivan Toth.