Home Gospodarstvo Veleučilište osnovalo Gospodarski savjet

Veleučilište osnovalo Gospodarski savjet

PODIJELITE

Kako bi postigli učinkovitije učenje i kompetencije studenata u skladu sa stvarnim potrebama tržišta rada, Veleučilište Velika Gorica osnovalo je Gospodarski savjet. Jedan od glavnih ciljeva tog savjetodavnog tijela je i lakše te brže zapošljavanje studenata s diplomom VVG-a te veći i kvalitetniji doprinos razvoju gospodarstva.

veleučilište1

Autotim

aaZa predsjednika Gospodarskog savjeta izabran je Zvonimir Šostar, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, dok su dopredsjednici Ivan Lovreček, zamjenik predsjednika Uprave RTL-a i Vlado Starčević iz tvrtke Auto Gašparić.

veleučilište2Dekan Veleučilišta Ivan Toth i pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju Alen Stranjik  članovima Savjeta predstavili su Veleučilište, dok su oni pohvalili njegov rad i uspjeh.

Pomoćnik ministra zdravlja, prim. mr. sc. Marijan Cesarik, istaknuo je kako je velikogoričko Veleučilište najbolji primjer kvalitetnog rada u cijeloj Hrvatskoj.

– Mnoga visoka učilišta koja misle da nešto vrijede nisu ni blizu ovom Veleučilištu, vi ste izuzetan primjer da jedna privatna ustanova ima toliko proaktivnosti. Upravo vi ste  benchmark za sve koji se trebaju ugledati na vas – rekao je Cesarik i dodao kako se sve poduzima da optometristi koji znanje stječu na goričkom Veleučilištu po kojemu je Gorica postala brand, dobiju zasluženo mjesto u zdravstvenom sustavu.