Home Najave VEGORA Steknite nove vještine kroz set predavanja ‘Validacija vještina u turizmu’

VEGORA Steknite nove vještine kroz set predavanja ‘Validacija vještina u turizmu’

Za pristup radionicama nije potrebno predznanje, a evo kako se možete prijaviti...

PODIJELITE

Radili ste u turizmu ili se želite okušati kao radnik u turizmu? Želite steći nove vještine uz Certifikat o pohađanju?

Ovo je idealna prilika za vas da provjerite svoje znanje te steknete Certifikat Trgovačke i industrijske komore u Varni i Razvojne agencije Grada Velika Gorica VE-GO-RA kroz pripremljen set predavanja “ Validacija vještina u turizmu“ za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu i kulturi.

Predavanja su organizirana u sklopu projekta NESET, a podijeljena su u tri faze: predavanje za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Zajedničko online predavanje će se održati 07.rujna od 13 sati, a ostala predavanja će biti održana do kraja tjedna po dogovoru, zavisno o opredjeljenje polaznika za određena zanimanja.

Za pristup radionicama nije potrebno predznanje. Prijava na predavanje OVDJE.

Cilj projekta je, kako otkrivaju iz VEGORA-e, pružanje transnacionalne podrške mladima u turizmu, stvaranje uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo u raznim oblicima turizma, osobito u alternativnim oblicima koji ne uključuju masovni turizam na moru ili na skijalištima. Isto tako je u pripremi inovativna Platforma elektroničke podrške s materijalima za učenje, inovativni internacionalni portal za zapošljavanje za mlade u turizmu te podrška za poduzetnike u turizmu.

 

Projekt NESET  – www.neset-project.eu

EEA and Norway Grants stranica  – www.eeagrants.org

Projekt raspolaže bespovratnim sredstvima od 1.124.551 EUR koje dodjeljuju Island, Lihtenštajn i Norveška, a financiraju se bespovratnim sredstvima Europskog gospodarskog prostora i norveškog Fonda za zapošljavanje mladih.