Home Kultura Večeras ljetno kino na otvorenom! Na repertoaru su dva odlična filma

Večeras ljetno kino na otvorenom! Na repertoaru su dva odlična filma

Danas možete pogledati animirani "Luka i Čarobni muzej" te urnebesnu komediju "Deset dana bez mame"

PODIJELITE

Iako je koncertni dio Goričkih večeri završio, još uvijek imamo priliku uživati na Ljetnom kinu na otvorenom! Danas su na repertoaru dva odlična filma – animirani Luka i Čarobni muzej te urnebesna komedija Deset dana bez mame.

Projekcije filmova održavaju se u 18 i 20 sati, a jedino što trebate je ponijeti prostirke ako ne želite sjediti na stolcima. U slučaju kiše kino projekcija će se održati u Dvorani Gorica.

LUKA I ČAROBNI MUZEJ / Harvie and the Magic Museum
animirani, sinkroniziran

Trajanje: 86′
Režija: Martin Kotík, Inna Evlannikova

Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara!

DESET DANA BEZ MAME / 10 jours sans maman
komedija

Trajanje: 104′
Režija: Ludovic Bernard
Uloge: Aure Atika, Franck Dubosc, Alexis Michalik

Što sve može poći po zlu kada mama i supruga ode na službeni put, a otac ostane kod kuće da se brine o djeci, kućanstvu ali i svom poslu? Antoine Mercier je direktor ljudskih resursa u velikoj firmi i upravljanje zaposlenicima mu je u malom prstu. No pobrinuti se za kućanske poslove i za četvero djece koja su, naizgled, izvan kontrole puno je veći zadatak…. Film nudi puno smijeha i ludih situacija.