Home Izdvojeno Večeras koncert grupe Dalmatino: Poslušajte hitove poput “Ditelina s čet’ri lista”, “Dajem...

Večeras koncert grupe Dalmatino: Poslušajte hitove poput “Ditelina s čet’ri lista”, “Dajem ti rič” i mnoge druge

Koncert počinje u 20 sati

PODIJELITE

Uzbudljiva glazbena večer očekuje nas danas, 16. lipnja 2023. godine u Parku dr. Franje Tuđmana. Goričke večeri 2023 donose izvanredan glazbeni program koji će oduševiti sve posjetitelje.

U 20 sati je na redu koncert Dalmatina. Sjećate li se revolucije koju je hrvatski pop sastav Dalmatino pokrenuo svojim debitantskim albumom “Cukar i sol” 2001. godine? Ovaj nevjerojatno popularan sastav večeras donosi svoje najveće hitove na veliku pozornicu u Parku dr. Franje Tuđmana, izvodeći pjesme poput “Ditelina s čet’ri lista”, “Dajem ti rič”, “Refužo”, “Cvit od kamena” i mnoge druge. Sa dvadeset godina rada, nebrojenim koncertima i rasprodanom zagrebačkom Arenom, Dalmatino garantira glazbeni spektakl koji će zauvijek ostati u sjećanju.

Prije nastupa Dalmatina, na veliku pozornicu izlazi dječji zbor ‘Cvrkutavci’. Ovaj šarmantni zbor izvest će nekoliko autorskih pjesama koje će nas provesti kroz teme poput ljubavi, tuge, raznih zgoda i nezgoda te će nas oduševiti svojom energijom i talentom. Posebno su prilagođeni najmlađoj publici i sigurno će zabaviti sve prisutne.

Dođite i uživajte u ovoj glazbenoj poslastici koja će ispuniti Park dr. Franje Tuđmana.