Home Izdvojeno Vatrogasni dom u Mraclinu sada nosi ime po Ivanu Galekoviću

Vatrogasni dom u Mraclinu sada nosi ime po Ivanu Galekoviću

Osim preimenovanja doma, očekuje se i postavljanje spomen ploče na datum pogiblje mladog Ivana

PODIJELITE
Foto: Mraclin.hr / Vlado Vinetić / Gorica.hr

U vatrogasnom domu u Mraclinu održana je 132. skupština DVD-a Mraclin. Ove godine je održana u mnogo emotivnijem izdanju jer je odlučeno da vatrogasni dom od sada nosi ime po nastradalom vatrogascu Ivanu Galekoviću Galeu.

Osim preimenovanja doma, očekuje se i postavljanje spomen ploče na datum pogiblje mladog Ivana koja će se nalaziti na pročelju doma ispod natpisa DVD Mraclin Vatrogasni dom Ivana Galekovića Galea.

Foto: Mraclin.hr / Vlado Vinetić / Gorica.hr

Skupštini su nazočili DVD-i VZGVG te JVP Velika Gorica, DVD Hrašče te pobratimljeno društvo DVD Mladost – Kaštel Sućurac, partneri u nabavi opreme HRT Šarić trgovina vatrogasnom opremom, a nazočile su i sve mraclinske udruge: NK Mraclin, KUD Dučec, Društvo žena “Anđela Lovreković , UVDR “Tomislav Hrkovec”, Udruga umirovljenika “Mraclin”, HSS Mraclin, predsjednik Mjesnog odbora i član HDZ-a Tihomir Hubak, predstavnik VZGVG Dražen Đuran, zapovjednik JVPVG i VZGVG Ivica Maceković. DVD Mraclin je i ove godine dodijelio zahvalnice za požrtvovan rad u DVD-u ženskoj B-ekipi, te prijateljima DVD-a koji su pomogli u izradi sjenice pored Vatrogasnog doma.”, navode na stranicama Grada.

Kraj skupštine označile su riječi podrške i zahvale.