Home Izdvojeno Vatrogasac Danijel Moharić protrčao 666 stepenica za pomoć djeci najtežih oboljenja

Vatrogasac Danijel Moharić protrčao 666 stepenica za pomoć djeci najtežih oboljenja

Danijel Moharić, predstavljajući vatrogasnu postrojbu Velika Gorica, postigao je izvrstan rezultat!

PODIJELITE
Danijel Moharić, Snježana Mikša i Mateja Basara

Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica sudjelovala je na jučerašnjoj tradicionalnoj humanitarnoj utrci za Udrugu kolibrići na zgradi VMD u Strojarskoj ulici u Zagrebu. Konkretno, sudjelovao je vatrogasac Danijel Moharić uz još 583 vatrogasaca iz različitih dijelova Hrvatske, te iz Poljske, Slovačke, Austrije, Češke i Mađarske.

Danijel Moharić, predstavljajući vatrogasnu postrojbu Velika Gorica, izazov je prihvatio u punoj opremi za strukturne požare i uspješno pretrčao 31 kat s ukupno 666 stepenica. Ova utrka označila je završetak natjecateljske sezone te je bila posljednja koja se boduje u Vatrogasnoj trkačkoj ligi. Danijel je postigao izvrstan rezultat, zauzevši 4. mjesto u kategoriji M30, čime je ponosno doprinio postignućima svoje postrojbe.

Udruga ‘Kolibrići‘ pruža podršku roditeljima djece najtežih životnih oboljenja djece ovisne o aparatima i cijelodnevnoj skrbi. ‍

UPDATE Članka

Naknadno saznajemo kako su na utrci sudjelovale i vatrogaskinje DVD-a Velika Gorica, Snježana Mikša i Mateja Basara. Bravo za sve naše vatrogasce!

Snježana Mikša i Mateja Basara