Home Izdvojeno FOTO Uz tortu i druženje sa psima, Sklonište proslavilo 3. rođendan

FOTO Uz tortu i druženje sa psima, Sklonište proslavilo 3. rođendan

Za posjetitelje je bila organizirana tombola, na stolu nas je sve dočekala i torta u obliku šapice, a organiziralo se i natjecanje u poslušnosti pasa

PODIJELITE
Foto: Katarina Drvodelić

Jučer, 8. kolovoza je Sklonište za životinje Velika Gorica proslavilo svoj treći rođendan! Ovime su zaokružili uspješno poslovanje kroz ove godine.

Ugodno druženje prošlo je, kako drugačije, nego uz četveronožne ljubimce. Među među bili su i oni koji su već pronašli svoj zauvijek dom pa su stigli u posjetu, ali i oni koji još uvijek svoje dane provode u boxevima Skloništa čekajući na svoje ljude. Uz sva udomljenja koja su imali u ove tri godine, jučer su imali još dva!

Za posjetitelje je bila organizirana tombola, na stolu nas je sve dočekala i torta u obliku šapice, a organiziralo se i natjecanje u poslušnosti pasa.

Ovim putem podsjećamo da još uvijek ima pasa koji u Skloništu traže svoj zauvijek dom te da im upravo vi možete ispuniti te želje. Uz to, zapratite našu rubriku Udomi me kroz koju objavljujemo pse koji traže dom, a od kojih je većina dom već pronašla.