Home Izdvojeno Uspjeh za gorički badminton: Dorian Cvijanović prvak države u pojedinačnoj konkurenciji

Uspjeh za gorički badminton: Dorian Cvijanović prvak države u pojedinačnoj konkurenciji

PODIJELITE

Na kadetskom Prvenstvu Hrvatske u badmintonu, koje je igrano u Čakovcu, Goričani Dorian Cvijanović, Ira Misir, Lovro Hanžek i Matea Krlić ostvarili su značajan uspjeh. Dorian Cvijanović prvak je države u pojedinačnoj konkurenciji i još jednom je potvrdio igračku klasu.

Autotim

Medaljama su se okitili svi velikogorički kadeti. U muškom singlu uz Dorianov naslov, brončanu medalju osvojio je Lovro Hanžek nakon odlične igre i pobjede protiv Luke Bana ( Medvedgrad ).  U ženskom singlu Ira Misir osvojila je brončanu medalju, a polufinalni meč izgubila je od trostruke šampionke i najbolje kadetkinje Inge Sadaić ( Zagreb Maksimir ).

badminton1

aaU mješovitim parovima Dorian Cvijanović i Ira Misir osvojili su srebrnu medalju, nakon što su u finalu poraženi od mixa Josip Meglić / Inga Sadaić. Muški parovi donijeli su još jedno srebro za Doriana koji je zajedno sa JO-om Meglićem ovo finale izgubio od para Luka Ban / Dino Ivčević.

Kolekciju velikogoričkih medalja zaokružio je ženski par Ira Misir/ Matea Krlić koji je osvojio brončano odličje.

badminton2

aa– Bravo svim igračima na osvojenim odličjima iza kojih svakako stoji ljubav prema sportu, treninzi i naporan rad te jedno veliko badmintonsko ime – Neven Rihtar. Predanost i zajednički rad Velike Gorice i Zagreb Maksimira sjajan su primjer pozitivne atmosfere i rezultata koji će u budućnosti vjerujemo biti putokaz stvaranju nacionalnog centra svih hrvatskih reprezentativaca – ističe Slobodan Miščević, predsjednik Badminton kluba Velika Gorica.