Home Crna Kronika Uhićeni mladići koji su krali parfeme u Velikoj Gorici i Zagrebu

Uhićeni mladići koji su krali parfeme u Velikoj Gorici i Zagrebu

PODIJELITE

Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika (19, 21) zbog osnova sumnje da su zajedno počinili drsku krađu i dvije krađe, a 21-godišnjak sam četiri krađe. Sumnja se da je dvojac počinio drsku krađu 31. svibnja ove godine u Zagrebu, u Vlaškoj, kada je 19-godišnjak iz džepa oštećenom otuđio novčanik te se udaljio zajedno s 21-godišnjakom.

– Dvije krađe zajedno su počinili 12. i 29. svibnja ove godine u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj ulici, kada su iz iste trgovine otuđili ukupno 35 parfema. Devetnaestogodišnjak je 12. prosinca 2017. i 30. ožujka ove godine, u Velikoj Gorici, na Trgu Stjepana Radića iz iste trgovine otuđio ukupno 7 parfema, a 23. ožujka ove godine u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj ulici, iz trgovine je otuđio 4 parfema – priopćili su iz PUZ-a.

Zadnju krađu počinio je 10. svibnja ove godine u Zagrebu u Vlaškoj, kada je iz trgovine otuđio tri parfema. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 24.000 kuna.

Nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće.