Home Izdvojeno Udruga ‘Suncokret’ organizira dane otvorenih vrata

Udruga ‘Suncokret’ organizira dane otvorenih vrata

PODIJELITE

Udruga ‘Suncokret’ od 23. do 25. svibnja organizira Dane otvorenih vrata u prostoru Udruge Suncokret, Cvjetno naselje 10. Program počinje 23. svibnja od 16 sati kada će se u prostoru Udruge održat će se druženje roditelja djece s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

– Pozivamo sve roditelji, bilo da su njihova djeca članovi udruge ili ne, da dođu na upoznavanje, razmjenu iskustava i da se informiraju o podršci koju im Udruga može pružiti. – poručili su iz Udruge.

U utorak, 24. svibnja od 16 do 19 sati posjetitelji će moći sudjelovati kreativnim radionicama, na kojima će modelirati, izrađivati nakit, plesti, kukičati, vesti i šivati, a članovi Udruge pokazat će svoje kreativne radove. Isti dan, od 11 do 12 sati i u srijedu od 16 do 17 sati organizatori će predstaviti rekreativno-terapijski program vježbanja Tai-Chija. Kako kažu iz Udruge, on ublažava simptome mnogih bolesti, od autoimunih i reumatskih do onih lokomotornog sustava. Program će voditi Dražen Mužar, a pozvani su svi bez obzira na dob i sposobnosti.

Udruga ‘Suncokret’ 25. svibnja od 14 do 18 sati otvara svoja vrata svim osobama s invaliditetom kako bi ih upoznala sa svojim radom, ali i sugrađanima zainteresiranim za volontiranje. Sve informacije dostupne su na njihovom Facebook profilu, a svoje upite možete postaviti na e-mail adresu udruga.suncokret@zg.htnet.hr ili telefonski na 091 6221 228.