Home Crna Kronika Učenicima iz svlačionica ukradeni mobiteli

Učenicima iz svlačionica ukradeni mobiteli

PODIJELITE

U posljednjih tjedan dana na području Policijske postaje Velike Gorice zabilježeno je više krađa mobitela iz učeničkih svlačionica i svlačionice sportske dvorane. Oštećeni su maloljetnici.

U subotu, 14. listopada između 13 i 30 do 14 i 30 sati nepoznati počinitelj je iz ruksaka učenika iz svlačionice u sklopu školske dvorane u Osnovnoj školi Nikole Hribara ukrao mobitel marke Samsung Galaxy J7. Šteta iznosi 1 200 kuna.

U ponedjeljak, 16. listopada zabilježene su dvije krađe mobitela. Prva se dogodila u Osnovnoj školi Vukovina. – U vremenskom periodu od 13 i 30 do 14 i 10 sati nepoznati počinitelj izvršio je krađu mobitela marke Samsung Galaxy S5 bijele boje. Tom prilikom isti je ušao u svlačionicu za tjelesni odgoj te je iz ruksaka djeteta otuđio navedeni mobitel – ispričao je Nikica Ljubanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Šteta iznosi 1 500 kuna.

Isti dan, od 19 do 20 sati nepoznati počinitelj ušao je u prostorije HNK Gorice te je iz nezaključane svlačionice izvršio krađu mobitela marke iPhone 7 crne boje. Šteta je 4 500 kuna.