Home Izdvojeno U utorak u Vukovini privremena regulacija prometa

U utorak u Vukovini privremena regulacija prometa

PODIJELITE

Povodom obilježavanja blagdanske svečanosti Velike Gospe u Vukovini, u utorak, 15. kolovoza, vrijedit će privremena regulacija prometa na cestama koje prolaze kroz naselje. Bit će regulirano prometnom policijom, redarima i privremenom prometnom signalizacijom.

Državna cesta D30 od 10 do 14 sati te županijska cesta ŽC 327900, (Školska ulica) od 7 do 19 sati bit će zatvorene.

Obilazni pravac za vrijeme zatvaranja, za vozila koja prometuju iz smjera Velike Gorice prema Sisku, osim vozila javnog prijevoza, bit će na državnu cestu D31 gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 “Zagreb-Sisak” prema Buševcu odnosno Sisku i na županijsku cestu ŽC 311100 preko naselja Okuje i Mraclin.

Obilazni pravac za vozila koja prometuju iz smjera Siska prema Velikoj Gorici, osim vozila javnog prijevoza, bit će na ŽC 311600 između naselja Ogulinec i Buševec gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ i preko državne ceste D30 gdje će se vozila preusmjeravati na ŽC 311100 preko naselja Mraclin i Okuje prema Velikoj Gorici.

– Napominjemo, zbog novonastale situacije zatvaranja drvenog mosta Kuče – Rakitovec za pješake i sve kategorije vozila, promet iz smjera naselja Kuče preusmjerit će se preko naselja Poljana Čička – poručili su iz Grada.

Javni prijevoz će voziti normalno po redovnoj autobusnoj trasi i po voznom redu planiranom za taj dan.