Home Crna Kronika U tjedan dana ukrali električni romobil i dva dječja bicikla

U tjedan dana ukrali električni romobil i dva dječja bicikla

Sve prijave su proveli roditelji djece

PODIJELITE

Krađe bicikala se na području našeg grada i dalje događaju, pa je tako i ovog tjedna zabilježena krađa dva dječja bicikla u jutarnjim terminima. Osim toga, ukraden je i električni romobil, a sve navedeno nalazilo se na javnom prostoru, no to kradljivce nije spriječilo.

Električni romobil je ukraden u jutarnjim satima, do 11:30 sati i to ispred Gradske dvorane. Riječ je o romobilu marke Xiaomi, crne boje, čija je vrijednost oko 2000 kuna.

Kako navode iz policije, jedan od ukradenih bicikala se nalazio ispred Osnovne škole Eugena Kumičića, a drugi ispred Gradskog bazena, a obje krađe su bile u jutarnjim satima, za vrijeme nastave. Riječ je o crnom biciklu marke Cube čija je vrijednost 3700 kuna, te crno zelenom biciklu marke XPact čija je vrijednost 2200 kuna.

“Sve prijave su proveli roditelji djece što znači da su djeca oštećena na način da više nemaju svoj bicikl ili romobil. Riječ je o biciklima visoke vrijednosti koji će na crnom tržištu vjerojatno biti prodani za mnogo nižu cijenu.”, govore iz policije.