Home Crna Kronika U prometnoj nesreći u Odri smrtno stradao 46-godišnjak

U prometnoj nesreći u Odri smrtno stradao 46-godišnjak

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 7.studenog oko 00.45 sati, smrtno je stradao 46-godišnjak čije je tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Prema policijskom izvješću on je upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka u mjestu Odra, a kretao se zapadnom kolničkom trakom Dragonožečke ceste u smjeru juga. Dolaskom za oko 100 m sjevernije od kućnog broja 55, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (mokar kolnik) i vidljivosti (noć) iz kojeg razloga je izlaskom iz zavoja, izgubio nadzor nad vozilom te u nekontroliranom kretanju sletio na meki teren i kanal oborinskih voda.  Uslijed naleta došlo je do prevrtanja vozila preko krova po mekom terenu.

Podsjećamo sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa, te naglašavamo da je gotovo u svim prometnim nesrećama s poginulim osobama uzrok nepropisna ili neprilagođena brzina kretanja vozila uz koje se nerijetko veže i vožnja s nedopuštenom koncentracijom alkohola u krvi ili opojnih droga, a također i još uvijek nedozvoljeni utjecaj korištenja mobitela i drugih uređaja”, upozorili su iz Policije.