Home Crna Kronika U kući u Velikoj Gorici 36-godišnjak skrivao pet kilograma amfetamina i preko...

U kući u Velikoj Gorici 36-godišnjak skrivao pet kilograma amfetamina i preko kilogram konoplje

PODIJELITE
Foto: PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje tipa droga i amfetamina koje je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu kuće na području Velike Gorice, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao na nezakonitom tržištu.

– Pretragom stana koji koristi osumnjičeni policijski su službenici pronašli ukupno 1.118,8 grama konoplje tipa droga pakirane u 63 plastične vrećice i 5.076,6 grama amfetamina pakiranog u deset plastičnih kutija i vrećica, kao i digitalnu vagu, uređaj za vakumiranje te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge – kazali su iz PU zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.