Home Crna Kronika U frontalnom sudaru jutros poginuli vozač i suputnica

U frontalnom sudaru jutros poginuli vozač i suputnica

PODIJELITE

Završen je policijski očevid na mjestu jutrošnje stravične nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe.

-U 5.50 sati u Ulici Slavka Kolara u smjeru jugozapada, 41-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Nissan Navara zagrebačkih registracijskih oznaka. Dolaskom do nadvožnjaka, južnije od raskrižja s Ulicom Josipa bana Jelačića, u desnom zavoju nastavio je kretanje u smjeru jugozapada, a da prethodno nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste te je izgubio kontrolu nad automobilom. Prešao je na suprotni dio kolnika pri čemu je naletio na rubni kamen s istočne strane nadvožnjaka i nastavio se nekontrolirano kretati te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak.- izvjestili su u PUZ-u.IMAG0228

Kako javlja policija, u zanošenju i izbjegavanju naleta na osobne automobile nissan navaru i citroen saxo, naletio je ford focus zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak, a kretao se u smjeru sjeveroistoka iza osobnog automobila citroen saxo.

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja smrtno su stradali 55 -godišnji vozač i 56-godišnja putnica iz vozila, dok je 45-godišnja putnica teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u u KBC Zagreb.

Prilagodite brzinu vožnje uvjetima na cesti te posebno oprezno vozite preko mostova, nadvožnjaka i vijadukata gdje su poledice česte za niskih temperatura. HAK podsjeća da je sigurna brzina vožnje u uvjetima snijega, leda ili magle niža od najveće dopuštene brzine na toj dionici.