Home Crna Kronika U četiri krađe ukrala parfeme u Mulleru u vrijednosti 10 tisuća kuna

U četiri krađe ukrala parfeme u Mulleru u vrijednosti 10 tisuća kuna

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Policija je otkrila počiniteljicu čak četiri kaznena djela krađe parfema i alkoholnih pića te sitnih kozmetičkih potrepština u velikogoričkom Mulleru. Riječ je o 32-godišnjoj ženskoj osobi, hrvatskoj državljanki iz Zagreba. Dvije krađe dogodile su se u veljači, a dvije u travnju od kojih je posljednja bila 15.travnja. Cjelokupna šteta procjenjuje se na oko 10 tisuća kuna.

Razbojništvo u Svačićevoj i provala u Pustikama

Policija je jučer zabilježila i razbojništvo u kiosk u Svačićevoj ulici. Dva, za sad nepoznata, maskirana počinitelja, od kojih je jedan djelatnici zaprijetio nožem, ušli su u kiosk i zatražili novac iz blagajne. U strahu za život zaposlenica je ispraznila blagajnu, no o kojoj se točno svoti radi- u Policiji nisu izlazili s informacijama. Prema riječima inspektora Ljubanovića, u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje. Još jedna krađa, koja je vlasnika oštetila za oko 1500 kuna bila je u Pustikama. Nepoznati je počinitelj provalio u vrtnu kućicu i odnio agregat za struju.

Inače, u proteklih tjedan dana gorička policija bilježi 41 različit događaj, od kojih je 12 kaznenih djela. Zabilježena su i dva nasilja u obitelji te osam prometnih nesreća.