Home Izdvojeno TZ grada Velike Gorice dobitnik je nagrade Simply the best za 2020....

TZ grada Velike Gorice dobitnik je nagrade Simply the best za 2020. godinu

Centar za posjetitelje Velike Gorice nagrađen je u kategoriji 'Novi projekt u turizmu'

PODIJELITE
Foto izvor: TZVG/web

Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia.

U kategoriji Novi projekt u turizmu nagrađen je Centar za posjetitelje Velike Gorice. Nagradu je na 22. poslovno turističkoj burzi u Selcu, uz domaćinstvo TZ grada Crikvenice, preuzeo predsjednik Turističke zajednice, gradonačelnik Krešimir Ačkar. Dodjeli su prisustvovale i Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije te Milada Mesarić, direktorica TZG Velike Gorice. Posebno ističemo i vijest da će domaćin Burze PUT 2022.godine biti upravo naš grad!

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica. Turistička zajednica grada Velike Gorice sudjelovala je u poslovnom dijelu turističke burze prezentirajući turističku ponudu Velike Gorice.