Home Sport Tyrese Francois novi je igrač HNK Gorice

Tyrese Francois novi je igrač HNK Gorice

Došao je na posudbu iz Fulhama

PODIJELITE

Kapetan australske U-23 reprezentacije Tyrese Francois, 22-godišnji veznjak došao je na posudbu iz Fulhama do kraja ove godine u HNK Gorica, a na dresu će nositi broj 7.

“Osjećam se odlično, želim pomoći momčadi i klubu da ostvare svoje ciljeve dok sam ovdje. Danas sam odradio prvi trening s ekipom, još uvijek se upoznajem sa svima, ali lijepo su me dočekali i veselim se svemu što nas čeka u ovom razdoblju. Dat ću 100% u svakoj utakmici dok sam u Gorici i pokušat ću pozitivno utjecati na momčad”, izjavio je Tyrese.

Tyrese je rođen 2000. godine u Campbelltownu, u Australiji gdje i napravio svoje prve nogometne korake. S 13 godina s obitelji je preselio u London te se priključio Fulhamu u kojem je igrao za mlađe selekcije. S 19 godina debitirao je za prvu momčad protiv Southamptona u EFL Cup-u, dok je prvu utakmicu u Premier ligi odigrao protiv Newcastlea prošle sezone. U dresu Fulhama upisao je ukupno 84 nastupa, od čega devet za seniorsku momčad, a posljednju utakmicu odigrao je 22. kolovoza u EFL Cup-u.