Home Vijesti TV PROGRAM Od trilera i akcije, do SF-a i kvalitetnog humora

TV PROGRAM Od trilera i akcije, do SF-a i kvalitetnog humora

Na TV rasporedu našle su se svima omiljene uspješnice, od sirovih strasti do plavuše koja je osvojila Washington...

PODIJELITE

Svima omiljeni dani u tjednu konačno su stigli! Iako se mnogi žale kako vikend prebrzo prođe, opuštanje uz kokice pred TV-om omiljena je razonoda mnogih od nas, naročito kad je zimsko doba.

Potrudili smo se pronaći filmske naslove za večernju relaksaciju. Evo što nam TV program donosi ovog vikenda…

Filmske preporuke za subotnju večer

Plavuša uzvraća udarac, DomaTV u 19.55 sati

Post-diplomantica prava Elle Woods (Reese Witherspoon) posebno je angažirana oko borbe za prava životinja. Sve je svoje planove spremna staviti na čekanje kako bi se uputila u Washington, gdje će se svojom domišljatošću izboriti za izglasavanje zakona o zabrani testiranja na životinjama. Nastavak velikog hita “Plavuša s Harvarda”, komedija “Plavuša uzvraća udarac” kreće se utabanim stazama prethodnika, čije nepogrešive sastojke obogaćuje opet zanimljivom i duhovitom pričom.

Zločesti dečki, NovaTV u 22.05 sati

Stotinu milijuna dolara konfisciranog heroina upravo je oteto iz policije. Nekoć najveći uspjeh detektiva Mikea Lowreya i Marcusa Burnetta, nestala droga pretvorila se u prijetnju ukidanja Odjela za narkotike u Mijamiju. Kad ih istraga ugrozi, zločinci kidnapiraju jedinu svjedokinju – prelijepu policijsku doušnicu i blisku prijateljicu detektivskog dvojca. Dvojac kreće u akciju…

Slomljeni grad, RTL u 22.40 sati

Noir kriminalistička drama redatelja Allena Hughesa poznatog po filmovima „Iz pakla“ i „Knjiga iskupljenja“. Detektiv Billy Taggart (Mark Wahlberg) je unajmljen od strane korumpiranog političara (Russel Crowe) da prati njegovu nevjernu ženu (Catherine Zeta-Jones), ali biva uvučen u skandal puno većih razmjera.

Filmske preporuke za nedjelju

Sirove strasti, RTL2 u 20.15 sati

Slučaj ubojstva bivše rock zvijezde i vlasnika noćnog kluba preuzima detektiv Nicku Curranu (Michael Douglas) koji je bivši alkoholičar i ovisnik. Glavna osumnjičena za ubojstvo je atraktivna spisateljica napetih trilera Catherine Tramell (Sharon Stone). Detektiv Nick ne uspijeva se oduprijeti privlačnoj i zavodljivoj spisateljici te se s njom upušta u ljubavnu avanturu… Film je dvostruko nominiran za Oscara i Zlatni globus, a osvojio je nagrade Golden Screen i MTV Movie.

Elitni ubojice, DomaTV u 21.45 sati

Kombinirajući jednog od najinventivnijih američkih redatelja novijih generacija Antoine Fuqua s karizmatičnom internacionalnom zvijezdom u usponu, Chow Yun-Fat jednom od vodećih glumica Hollywooda, Mira Sorvino te izvrsnim scenarijem moderne kino operete, “Elitni ubojice” film je koji sparuje karakterističnu azijsku kinematografiju i američke opake ulice.

Peti val, NovaTV u 22.45 sati

Prvi val: tama. Drugi val: uništenje. Treći val: zaraza. Četvrti val: invazija. Četiri vala smrtonosnih napada ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem koji bi možda mogao biti njezina jedina nada… Ako mu može vjerovati. Hoće li čovječanstvo preživjeti nadolazeći peti val?

To bi bilo to od nas, a izbor je vaš! Izdvojili smo svega pomalo, od SF-a i akcije, do trilera, ali i nezaobilazne komedije s odličnim, mnogima omiljenim glumcima. Uživajte!