Home Izdvojeno ”Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih” sutra stiže u Veliku Goricu

”Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih” sutra stiže u Veliku Goricu

Na svim događanjima bit će informativno – edukativni kutak za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje ''Zajedno više možemo – u akciji s policijom''.

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Veliko sportsko-edukativno događanje ”Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih” održat će se sutra u 11 sati kod Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Program će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti predstavnici Grada Velike Gorice i Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovat će djeca iz osnovnih škola s područja Velike Gorice koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici će se plasirati na državnu završnicu Plazma sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja.

Na svim događanjima bit će informativno – edukativni kutak za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje ”Zajedno više možemo – u akciji s policijom”, a u kojem će se provoditi aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova. Osnovnoškolci će moći naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz krim policije i obići policijska vozila i motore.