Home Kultura Tri nova naslova na goričkom filmskom platnu

Tri nova naslova na goričkom filmskom platnu

U tijeku je nagradna igra za sva tri filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice!

PODIJELITE

Na goričko filmsko platno ovoga tjedna stižu čak tri nova filmska naslova. Riječ je o animiranom filmu ‘Čarobni prolaz’, hororu ‘Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave’ i akcijskom filmu ‘Sef’. U nastavku donosimo kratke isječke te raspored projekcija za navedene naslove…

Čarobni prolaz

Uzbudljiva i živopisna avantura odvest će vašu obitelj u morske dubine, u krajolike očaravajuće ljepote, ali i velike opasnosti. Priča prati mladog dupina bujne mašte i njegovog najboljeg prijatelja koji neprestano otkrivaju nova mjesta za istraživanje – pronalaze brojne čarobne predmete, za koje nitko ne vjeruje da su zapravo stvarni. Jednog dana otkriju čarobni prolaz koji ih može pretvoriti u ono što žele postati. Nažalost, jegulje su otkrile njihovu tajnu i odlučile su prolaz iskoristiti za preuzimanje Ribljeg grada.

Raspored prikazivanja: od 13. do 19. svibnja u 18.00 sati

Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave

Pod budnim okom cijenjenog policijskog veterana Marcusa, hrabri detektiv Ezekiel “Zeke” Banks i njegov partner preuzimaju istragu ubojstava koja jezivo podsjećaju na strašnu prošlost. Zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubojice. Reboot franšize Slagalica strave sledit će krv u žilama ljubiteljima strave i užasa.

Raspored prikazivanja: 13., 15. i 17. i 19. svibnja u 20.00 sati

Sef

Centralna banka Španjolske razlikuje se od ostalih banaka. Ona je apsolutno neprobojna i nemoguće je provaliti u nju. Taj izazov zagolicao je maštu Thoma, genijalca koji je odlučio da će saznati tajne trezora i naći način kako da se probije do njega. Meta je legendarno izgubljeno blago koje će se nalaziti u banci samo deset dana.

Raspored prikazivanja: 14., 16. i 18. svibnja u 20.00 sati

Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti putem webshopa POU Velika Gorica.

No to nije sve! Kako to obično prakticiraju u Pučkom otvorenom učilištu, u tijeku je nagradna igra za oba filmska naslova. Dijele se po dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i zaigrajte, možda baš vi budete sretne ruke!