Home Izdvojeno Tri hit naslova stižu na platno goričkog kina

Tri hit naslova stižu na platno goričkog kina

"Ekipa iz džungle", "Božić kod zločestih mama" te "Ubojstvo u Orijent Ekspresu" na rasporedu su sljedećih tjedan dana.

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Još samo danas u Kinu Gorica pogledati možete najnoviji nastavak Slagalice strave te film “Crveni pas: Početak”. Već sutra repertoar se mijenja te nam goričko kino nudi čak tri nove projekcije – “Ekipa iz džungle”, “Božić kod zločestih mama” te “Ubojstvo u Orijent Ekspresu”.

“Ekipa iz džungle” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 97 minuta režirao David Alaux. – Maurice možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namjerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi uništiti džunglu jednom zauvijek uz pomoć svoje vojske babuna – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, subotu, utorak i srijedu u 18 te u nedjelju u 18 i 30 sati.

“Božić kod zločestih mama” je komedija koju su u trajanju od 116 minuta režirali Jon Lucas i Scott Moore. Glavne uloge tumače Mila Kunis, Kathryn Hahn i Kristen Bell. – Nastavak uspješnice Zločeste mame čija je radnja smještena u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji – o filmu govore u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u petak i srijedu u 20 te u nedjelju u 20 i 30 sati.

“Ubojstvo u Orijent Ekspresu” je kriminalistički film koji je u trajanju od 114 minuta režirao Kenneth Branagh. Glavne uloge tumače Josh Gad, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer i Penélope Cruz. – Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u subotu i utorak u 20 sati.