Home Crna Kronika Teško mu pao prekid pa je prijetio bivšoj djevojci i njenoj majci

Teško mu pao prekid pa je prijetio bivšoj djevojci i njenoj majci

PODIJELITE

Velikogorička policija je u razdoblju od 11. do 18. rujna evidentirala ukupno 35 različitih događaja. To uključuje 13 kaznenih djela od kojih je pet privatnih tužbi, šest očevida prometnih nezgoda te dva nasilja u obitelji od kojih je jedno ponovljeno.

Evidentirana je prijava 24-godišnjakinje protiv njenog bivšeg dečka radi kaznenog djela prijetnje ubojstvom njoj i njenoj majici. Djevojka je od strane počinitelja bila uznemiravana na razne načine – putem interneta, telefonskim putem i direktnim prijetnjama. Zbog predhodnih prijetnji već je zabilježen radi nametljivog ponašanja. Počinitelj je saslušan na općinskom odvjetništvu te je dobio zabranu stupanja u kontakt s 24-godišnjakinjom.

Pronevjera na štetu poduzeća velike gorice AKZ-M d.o.o. dogodila se u  razdoblju od srpnja do kolovoza. Djelatnik poduzeća pronevjerio je 37400 kuna. Zlouporabljena je kartica poduzeća s kojom je kupovao gorivo koje je naknadno prodavao.

Dogodila se provala u Gornjoj Lomnici u Meštrici u prostorijama nogometnog kluba te je ukradeno četiri sanduka piva i nekoliko sanduka sokova. Šteta se procjenjuje na vrijednost od oko 650 kuna.

Iz prizemlja zgrade Stjepana Radića ukraden je bicikl marke ROG  te se šteta procjenjuje na oko 2000 kuna.

Ukraden je novčanik starijem muškarcu dok je izašao pogledati radno vrijeme Doma zdravlja. Novčanik je ukraden zajedno sa dokumentima i novcima. Šteta se procjenjuje na oko 700 kuna.