Home Crna Kronika Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici. Jedna osoba poginula na mjestu radova

Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici. Jedna osoba poginula na mjestu radova

PODIJELITE

Na 23. km autoceste A3 Bregana-Lipovac (kraj čvora Buzin na zagrebačkoj obilaznici) u 13,30 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

–  Za sada nam je poznato da je došlo do sudara dva osobna automobila na 23. kilometru obilaznice, na južnom kolničkom traku, a okolnosti nesreće bit će poznate nakon završenog očevida koji je u tijeku  –  za KronikeVG izjavila je Gordana Dušanić iz Policijske uprave zagrebačke.

Promet se na zagrebačkoj obilaznici odvija otežano, a u blizini nesreće prometuje se jednim trakom.

RADOVI NA MJESTU NESREĆE

U petak smo upozorili na oprez zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin gdje se poslijepodne i dogodila prometna nesreća sa smrtnom posljedicom. Naime, u tijeku su radovi na nadvožnjacima Botinec i Klara, od 21.kilometra +900 metara, do 25.kilometra +300 metara. Ograničenje brzine od 60 km/h je od 21. km do 23. km., dakle na samom mjestu nesreće. Je li uzrok tragedije brzina, sklizak kolnik zbog obilne kiše ili nešto treće, bit će poznato nakon policijskog očevida. Policija upozorava kako je vožnju potrebno prilagoditi uvjetima na cestama.