Home Sport Taekwondašica Sara Habijančić pomela konkurenciju u Beogradu i vratila se sa srebrom...

Taekwondašica Sara Habijančić pomela konkurenciju u Beogradu i vratila se sa srebrom oko vrata

Čudesni niz od šest osvojenih medalja na G2 turnirima u ovoj godini nastavila je i na svom sedmom turniru u Beogradu

PODIJELITE

Za vrijeme vikenda, od 28. do 30. listopada se u Srbiji održao G2/E2 Serbia open 2022, turnir iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije, koji je ugostio preko 600 natjecatelja iz više od 35 zemalja svijeta. Na turniru je sudjelovala i Sara Habijančić iz Taekwondo kluba Velika Gorica koja je ponovno pokazala svoj nevjerojatan talent.

Kako navode iz kluba, čudesni niz od šest osvojenih medalja na G2 turnirima u ovoj godini nastavila je i na svom sedmom turniru u Beogradu. U kategoriji -59kg je nanizala tri pobjede protiv Grčke, Srbije i Hrvatske te stigla do finala gdje se susrela s istom protivnicom kao i na turniru u Crnoj Gori. Trećeplasirana sa juniorskog svjetskog prvenstva i ovaj je put bila uspješnija od Sare te je naša Velikogoričanka osvojila srebrnu medalju.

“Ponovno odlično odrađen turnir i zasluženo osvojena srebrna medalja. Sara je sa ovom medaljom osvojila nove bodove na WTE rang listi te će od 1. studenog biti na visokom četvrtom mjestu, te sada već možemo reći kako je zacrtani cilj da se na kraju godine bude u top 10 već ostvaren. Još su nam ostala dva turnira do kraja godine (G2 BiH Open, G2 French Open) pa tko zna, možda Sara bude i u top 5 juniorki WTE rang liste.”, navode ponosno iz kluba.