Home Izdvojeno Svakog utorka besplatno trenirajte uz trenere kod srednje škole

Svakog utorka besplatno trenirajte uz trenere kod srednje škole

Svatko trenira svojim tempom tako da je trening prilagođen i za početnike bez kondicije i za one u top formi

PODIJELITE
Foto: Facebook / Fit Camp

Ako ste rekreativac i volite vježbati ili samo tražite nešto da vas progura u te vode, svidjet će vam se informacija da svakog utorka možete vježbati besplatno uz trenere.

Karlo i Jura iz Fit Campa Velika Gorica svakog utorka zato okupljaju rekreativce u želji za vježbanjem u ugodnoj atmosferi i na svježem zraku. Lokacija vježbanja je ispred Srednje strukovne škole u Gorici i dobrodošli su baš svi, neovisno o tome koliko imate godina, iskustva u vježbanju ili kondicije.

Svatko trenira svojim tempom tako da je trening prilagođen i za početnike bez kondicije i za one u top formi. “Nema restrikcija, svatko trenira vlastitim intenzitetom i na vlastitu odgovornost. Radimo kruže intervale te treninge snage i kardia. Cilj nam je da se ljudi pokrenu i rekreiraju”, govore nam iz Fit Campa. 

Foto: Facebook / Fit Camp

Broj polaznika nije ograničen, ali je ipak potrebno da im se najavite ako želite doći. Treninzi počinju u 19 sati, a trebalo bi doći malo prije treninga kako bi se pripremili za vježbanje. Za sada se ovi treninzi održavaju jednom tjedno, no cilj im je pronaći još jednu osobu koja bi vodila treninge s njima.

Ujedno, treninzi se ne odgađaju ako dođe do loših vremenskih uvjeta jer i za to imaju alternativu. Zapratite ih preko Facebook profila, a tamo im možete i javiti kada želite doći na trening.