Home Sport Sutra košarkaški derbi: Ekipa Vrijednosnica Osijek dolazi u Goricu

Sutra košarkaški derbi: Ekipa Vrijednosnica Osijek dolazi u Goricu

Bikovi pozivaju da napunite dvorane i pružite im podršku

PODIJELITE
Foto: KK Gorica

Sutra ponovno imate priliku uživati u sportskom užitku u Gradskoj sportskoj dvorani. U subotu, 10. veljače, održat će se derbi 1. muške košarkaške lige između prvoplasirane ekipe Vrijednosnica Osijek i trećeplasirane Gorice.

Prvi dvoboj u Osijeku bio je izuzetno neizvjestan i rješavao se kroz dva produžetka, a na kraju su ipak Osječani dobili. Bikovi su u dobrom ritmu i s pet vezanih pobjeda preoteli su 3. poziciju ekipi Zagreba i sada će se pokušati revanširati košarkašima s Drave.

„Sljedeće kolo igramo protiv ekipe Vrijednosnica Osijek koja je prva na tablici i ima samo jedan poraz u cijelome prvenstvu. U prvoj utakmici pobijedili su nas nakon 2 produžetka, ali smo pokazali da možemo s njima igrati. Mi ćemo se pripremiti na najbolji mogući način da se u derbiju prezentiramo na vrhu svojih mogućnosti. Očekujem zanimljivu i napetu utakmicu u kojoj će presuditi nijanse i zato pozivam naše navijače da nas podrže u subotu u 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici« – izjavio je glavni strateg Gorice, Miron Češkić.

Utakmica je na rasporedu u subotu 10. veljače s početkom u 16 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.