Home Crna Kronika Strava na obilaznici: Poginuo motorist i žena pred očima djevojčice

Strava na obilaznici: Poginuo motorist i žena pred očima djevojčice

PODIJELITE

Nova tragedija na goričkim cestama. U 16,35 sati na Velikogoričkoj obilaznici na raskrižju Pape Ivana Pavla II i 153. brigade Hrvatske vojske, motorist zagrebačkih registracija zabio se u Chevrolet sisačkih registracijskih oznaka u kojem je putovala obitelj – žena, muškarac i njihova djevojčica. Motorist je uletio u automobil i na mjestu poginuo zajedno sa suvozačicom. Strava se dogodila pred očima djevojčice, koja, kako doznajemo, nije ozlijeđena. Njezin otac, vozač automobila, lakše je ozlijeđen.

– Očevid je u tijeku u kojem ćemo utvrditi točne okolnosti prometne nesreće – rekao nam je načelnik velikogoričke policije Krisijan Suša, koji se nalazi na mjestu događaja.

Motocikl je dolazio iz pravca Domovinskog mosta, a osobno vozilo iz pravca Sisačke ulice, potvrdio nam je načelnik Suša.

Kako doznajemo od očevidaca, automobil nesretne obitelji nalazio se drugi na semaforu. Nakon što se uključilo zeleno svjetlo, prvi je automobil prošao, a onda se motorist želio provući između dvaju vozila, naglo povećavajući brzinu kako bi u tome i uspio. To se na žalost nije dogodilo. Tijelo motorista u ovom trenutku nalazi se u Chevroletu, zajedno s poginulom ženom. Automobil je okrenut na krov. Velikogorička obilaznica je zatvorena za promet od Domovinskog mosta do Sisačke ulice.

[gmedia id=48]