Home Kultura Što sve niste znali o Paulu Coelhu, doznajte u Kinu Gorica

Što sve niste znali o Paulu Coelhu, doznajte u Kinu Gorica

PODIJELITE

Na repertoaru Kina Gorica našla su se dva nova naslova koja će se prikazivati do 9. rujna. Riječ je o biografskoj drami ‘Hodočasnik: Najbolja priča Paula Coelha’ i avanturističkom filmu ‘Kapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam mora’.

1WEB (1)

‘Hodočasnik: Najbolja priča Paula Coelha’ biografska je drama u kojoj je obrađen nevjerojatan i istinit životni put Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi. Iako je poznata ličnost, malo tko zna da je eksperimentirao s drogama, pokušao samoubojstvo, koketirao s magijom, proširio Rock and Roll diljem Brazila, proživio ljubavne uspone i padove, ali nikad nije odustajao od svog najvećeg sna – da postane svjetski priznat pisac. Film je režirao Daniel Augusto, a Coelha su u filmu utjelovili glumci Júlio Andrade i Ravel Andrade.

sabljozubi

‘Kapetan Sabljozubi: Pustolovina na sedam mora’ je prava gusarska avantura koja se proteže kroz sedam mora u potrazi za blagom Lama Rame. Dječak Pinky pridružuje se na opasnom i uzbudljivom putovanju Kapetanu Sabljozubom u potrazi za blagom i svojim pravim ocem. Film su režirali J. A. Andersen i L. M. Gamlem, a glavne uloge tumače F. Saheim i T. Novotny.