Home Gospodarstvo Što je ključno za poboljšanje mobilnosti u gradu? Pišite, žele vaše sugestije

Što je ključno za poboljšanje mobilnosti u gradu? Pišite, žele vaše sugestije

Ispunite anketu, zanimaju ih vaše svakodnevne rutine i oblici kretanja po gradu

PODIJELITE
Foto: Ilustracija / Arhiva Kronike Velike Gorice

Grad Velika Gorica je u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti pripremio anketu za građane. Cilj ankete je analiza i poboljšanje mobilnosti u našem gradu. Upitnik je koncipiran kako bi obuhvatio tri ključna područja:

  • Osnovne informacije o ispitaniku: “Pomoći će nam da bolje razumijemo demografske karakteristike naših sugrađana i sugrađanki te njihove specifične potrebe.”, navode iz Grada.
  • Navike putovanja: Ovaj dio istraživanja usmjeren je na svakodnevne rutine i oblike kretanja po gradu. Žele saznati koje prometne opcije preferirate i često koristite
  • Zadovoljstvo uslugom i prijedlozi poboljšanja mobilnosti u gradu: Ovo je prilika da izrazite svoje zadovoljstvo trenutnim uslugama mobilnosti u Velikoj Gorici te da podijelite svoje sugestije za njihovo unaprjeđenje

Vaši odgovori pomoći će bolje razumjeti kako se krećete po gradu, koje prometne opcije koristite te što smatrate ključnim za unaprjeđenje mobilnosti u Velikoj Gorici. Vaš glas je važan i doprinijet će donošenju odluka usmjerenih na poboljšanje kvalitete života u našem gradu.

Anketni upitnik možete pronaći na poveznici https://forms.gle/X8Kw2mZmgUmYs1ja6 i ispuniti ga anonimno. Vaše povratne informacije prikupljat će se tijekom određenog vremenskog razdoblja kako bismo dobili što sveobuhvatniju sliku mobilnosti u našem gradu.

“Pozivamo vas da se pridružite ovom istraživanju i podijelite svoje stavove i prijedloge. Vaše sudjelovanje pomoći će nam oblikovati budućnost mobilnosti u Velikoj Gorici.”, zaključuju iz Grada.