Home Izdvojeno Stjepan golovima i asistencijama ovjenčao svoj nastup za reprezentaciju

Stjepan golovima i asistencijama ovjenčao svoj nastup za reprezentaciju

PODIJELITE

Hrvatska hokejaška reprezentacija otputovala je na Svjetsko prvenstvo u Talin, a s njom je otišao i naš sugrađanin i hrvatski reprezentativac Stjepan Čizmadija. Već u sedmoj minuti prve utakmice, koju su naši reprezentativci u nedjelju igrali protiv Rumunja, Stjepan se uspio upisati na listu strijelaca, a sljedećeg dana uspješno asistira u utakmici protiv reprezentacije Japana.

2016-2017

Ovaj mladi 18-godišnjak iz Velike Mlake hokej je počeo trenirati prije 15 godina, a za ovaj sport zainteresirali su ga njegovi treneri u školi klizanja. Naime, školu klizanja u koju je išao dok je bio vrtićarac vodili su upravo hokejaški treneri.

_mmc7685

Danas Stjepan iza sebe ima mnoge uspjehe, a trenutno igra u nekoliko poznatih liga. S Medveščakovom selekcijom putuje svaki tjedan u inozemstvo kako bi izborili dobro mjesto u Erste Bank Young Starsligi, uz to sa svojim klubom KHL Zagreb sudjeluje u seniorskoj slovenskoj ligi, igra prvenstvo Hrvatske na kojem je 2014/2015 bio proglašen najboljim strijelcem, a postao je i član nacionalne reprezentacije.

_mmc7682