Home Vijesti #StartupVG IT Akademija: Kreću upisi druge generacije polaznika

#StartupVG IT Akademija: Kreću upisi druge generacije polaznika

Želite postati poslovni analitičar? Prijaviti se možete od 1. do 17. listopada!

PODIJELITE

Grad Velika Gorica u suradnji s IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje drugu generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije. Upisi za IT zanimanje Poslovni analitičar započinju 01. listopada 2021. Edukacija traje 6 mjeseci, a obavlja se kombinacijom teoretske nastave u trajanju od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 4 mjeseca.

Poslovne analitičare zapošljavaju informatičke tvrtke koje implementiraju standardne poslovne aplikacije ili tvrtke koje razvijaju softver po mjeri korisnika. Kombinacija teoretske edukacije i prakse na realnim projektima osigurava maksimalne preduvjete za stjecanje dovoljno kompetencija za obavljanje posla Junior Poslovnog analitičara. Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori vodeće IT tvrtke.

Pozivaju se svi zainteresirani na prezentaciju programa koji će se održati 13. listopada u 18:00 sati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta (u Vijećnici) Zagrebačka 37 u Velikoj Gorici, a na kojemu će dobiti sve informacije o samoj edukaciji, selekcijskom postupku te saznati više o zanimanju ‘Poslovni analitičar’ kao i mogućnostima zaposlenja nakon završene edukacije.

Prijaviti se možete do 17. listopada 2021. OVDJE. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt 098/917 05 87