Home Najave STAND UP protiv nasilja nad ženama. Turković i Vugrinec za vikend u...

STAND UP protiv nasilja nad ženama. Turković i Vugrinec za vikend u Clubu 100

Cilj akcije je novčana pomoć za Sigurnu kućicu i poboljšanje životnih uvjeta njenih štićenika

PODIJELITE

LAJNAP komičari Saša Turković i Goran Vugrinec stižu u Club 100! Ove nedjelje, 14. lipnja u 19:30 održat će Stand up nastup u sklopu ovogodišnje akcije Rotaract kluba Velika Gorica: STOP NASILJU NAD ŽENAMA.

Njihove fore ovoga puta neće biti s ciljem da samo nasmiju publiku, nego da budu i dio jedne velike priče. Projekt je zato namijenjen za Sigurnu kuću koja je smještena na tajnoj lokaciji na prostoru Zagrebačke županije i služi za potrebe smještaja, psihološke pomoći te utočišta za žrtve obiteljskog nasilja.

Cilj akcije je novčana pomoć za Sigurnu kućicu

Cilj akcije je pomoći im novčano kako bi se obnovila kompletna unutarnja stolarija i poboljšali životni uvjeti štićenika sigurne kuće. Kako biste na vrijeme imali svoje mjesto, moguće je rezervirati stol porukom na broj 0995100853,u inbox Rotaract kluba Velika Gorica i na mail rotaractvelikagorica@gmail.com. Karte u pretprodaji možete kupiti online putem obrasca OVDJE.

Cijena karata je 40 kuna, a uplatu možete izvršiti na IBAN: HR3623600001502770573 pa potvrdu o uplati poslati na mail rotaractvelikagorica@gmail.com. Karte će se moći kupiti i na ulazu, a cijena će biti 50 kuna.

Ako još niste upoznali Sašu Turkovića i Gorana Vugrinca, na Facebook eventu možete pronaći malo više informacija o ovom komičnom dvojcu, no najbolje bi bilo da ih čujete uživo.