Home Izdvojeno FOTO Sajam neženja: Sramežljivi parovi ne žele preuzeti glavnu nagradu

FOTO Sajam neženja: Sramežljivi parovi ne žele preuzeti glavnu nagradu

PODIJELITE

Manifestacija „Na Kupi me pokupi“ održana proteklog vikenda u Pokupskom je uspjela. Povezalo se nekoliko slobodnih žena i muškaraca, ali najveći problem je taj što su svi redom sramežljivi i svoju sreću ne žele podijeliti s javnošću.

FRCALE SU ISKRE

Osam žena detaljno je razgledavalo 19 muškaraca, ali se na kraju službeno nisu odlučile niti za jednog. Unatoč tome što se službeno nije spojio niti jedan par, doznajemo kako su ljubavne iskre ipak frcale te su se neki parovi i povezali. Na žalost, željeli su ostati anonimni dok ne budu sigurni da će njihova veza i uspjeti.

NAGRADA U ZRAKU

Sramežljivi parovi zadaju muke organizatorima koji ne mogu predati glavnu nagradu. Iz Kluba žena Pokupsko pozivaju spojene parove da objave svoja imena jer najbržeg očekuje pravo ljubavno gnijezdo.

– Pozivam parove koji su se spojili da se obavezno jave do 5. srpnja. Prvi koji se javi bit će proglašen „Naj kuražnijim parom“ i osvojit će vikend aranžman u Eko-etno selu Stara Kapela, u „Tucinoj kući – kaže voditeljica projekta Ivana Antolović.

ZABAVA I PREVENCIJA

Kroz manifestaciju je prošlo dvije tisuće ljudi. Sajam pokupskih neženja mnogi među njima iskoristili su kao dobru zabavu, dok su neki na obalu Kupe došli i kontrolirati zdravlje. 120 ljudi je izmjerilo šećer u krvi i krvni tlak u organizaciji Udruge VG Dijabetičar.

U Športsko-rekreativnom centru „Pri gradu“ posjetitelji su odmjerili snage u starim seoskim igrama. Klub žena Pokupsko pobjednik je u povlačenju užeta. Barica Božurić osvojila je prvo mjesto u zabijanju čavala, u piljenju drva najviše su se iskazale Marica Sučec i Tajana Stepanić, a Blanka Lovrenović u skakanju u vreći. Josip Banić i Ivan Zaluški najbrže su odvozili tačke.

Pobjednici turnira u bridgeu su Ivan-Iko Lubina i Ksenija Stamša, koji su na manifestaciju stigli čak s Malog Lošinja.

– Klub žena Pokupsko iskreno zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji manifestacije, a pogotovo svim izvođačima koji su nastupali u subotu – ističe Ivana Antolović.

foto: Kronike Velike Gorice – Zlatko Srbelj, Miroslav Maršan

[print_gllr id=15279]