Home Kultura ‘Sjena straha’ i ‘Zaštitnik’ još danas u goričkom kinu

‘Sjena straha’ i ‘Zaštitnik’ još danas u goričkom kinu

Projekcije su u 18 i 20 sati

PODIJELITE

Za ljubitelje akcije i dobrog trilera, danas se u goričkom kinu na repertoaru nalaze dva odlična filma. Još danas tako imate priliku pogledati horor ‘Sjena straha’ te akcijski ‘Zaštitnik’. Filmovi počinju u 18 i 20 sati.

SJENA STRAHA / Shadow in the Cloud

Trajanje: 83′
Režija: Roseanne Liang;
Uloge: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale

U jeku Drugog svjetskog rata, kapetanica Maude Garrett pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 s vrlo tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene u vojnom letu, posada testira svaki Maudein pokret. Neobična događanja i rupe u njezinoj prošlosti potiču paranoju oko njene prave misije.
Ali posada se mora bojati nečeg drugog … nečeg što vreba iz sjene i zlokobno razdire srce aviona.

Vrijeme projekcije:

  • srijeda 27.01. | 18:00 h

ZAŠTITNIK / The Marksman

Trajanje: 108′;
Režija: Robert Lorenz;
Uloge: Liam Neeson, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick

Uz granicu Amerike i Meksika u Arizoni, Jim Hanson, rančer i veteran Vijetnamskog rata živi teško. Žena mu je nedavno preminula od raka, a ranč financijski stoji vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa (Tereza Ruis) sa sinom Miguelom (Jacob Perez) i „vodičem“ koji ih vodi preko granice bježe od brutalnog meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen s razvojem događaja. Dvojac je u stalnoj pogibelji jer im je kartel, ali i potkupljena policija za petama.

Vrijeme projekcije:

  • srijeda 27.01. | 20:00 h