Home Gospodarstvo Saznajte sve o energetskoj učinkovitosti u Velikoj Gorici

Saznajte sve o energetskoj učinkovitosti u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Kao i svake godine, povodom Europskog energetskog tjedna, a u sklopu Sporazuma gradonačelnika, Grad Velika Gorica organizira konferenciju ”Energetski učinkovita Velika Gorica”, koja će se održati u subotu, 9. srpnja od 10 do 15.30 sati u zgradi Veleučilišta Velika Gorica. U okviru konferencije održat će se i prezentacija poslovnih subjekata koji djeluju na tržištu usluga energetske učinkovitosti.

Na Konferenciji će se izredati 16 govornika, stručnjaka iz područja energetske učinkovitosti. Govorit će o projektima energetske učinkovitosti, o energetskoj obnovi stambenih zgrada, o solarnom gradu, ali i planovima HEP Toplinarstva za Veliku Goricu.

-Energetska obnova zgrada trebala bi u narednom razdoblju postati jedna od najznačajnijih aktivnosti u građevinarstvu, a energetska obnova stambenih zgrada u Velikoj Gorici trebala bi građanima donijeti značajne uštede. Ovu aktualnu i izuzetno važnu temu za sve građane Grada Velike Gorice predstavit će na ovogodišnjoj konferenciji ”Energetski učinkovita Velika Gorica” stručnjaci iz institucija, tvrtki i organizacija s kojima Grad već dulje vrijeme uspješno surađuje.-rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je potrebna prijava zbog ograničenog broja mjesta. Program konferencije možete pronaći ovdje.