Home Izdvojeno RUKOMET I Spačva nadigrala slabu Goricu

RUKOMET I Spačva nadigrala slabu Goricu

Velikogoričani novim porazom završili 2018. godinu

PODIJELITE
Foto: Igor Đuran /Ilustracija

Odigrano je 12. kolo u Premijer ligi za rukometaše. Naš predstavnik, Gorica, ubilježila je jubilarnu desetu izgubljenu utakmicu. U posljednjoj utakmici ove 2018. godine gostovali su u Vinkovcima kod ove sezone odlične momčadi Spačve i ubilježili, nažalost, očekivani poraz. Domaći rukometaši bodreni od glasne publike upisali su očekivanu pobjedu od 33:27.

Igrači trenera Andrije Nikolića u niti jednom dijelu susreta nisu ozbiljnije priprijetili razigranom domaćinu, koji je u jednom trenutku vodio i sa deset pogodaka razlike, tako da je konačnih minus šest još i dobar rezultat za Goričane. Kod gostiju najviše, šest pogodaka, postigli su Davor Ćavar i Ivan Laljek, dok su podbacili novi igrači, pristigli na posudbu iz Zagreba. Ljubić se samo dva puta upisao u listu strijelaca, Šafranko jednom , a vratar Vekić je ubilježio skromne dvije obrane.

Ovo je, kako smo već spomenuli, bio čak deseti poraz u dosadašnjih dvanaest prvenstvenih ogleda, čime su Goričani čvrsto prikovani za dno ljestvice. Sada slijedi stanka, uzrokovana reprezentativnim obvezama na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj, a nastavak prvenstva slijedi početkom veljače.

Goran Klobučarić