Home Sport Rendulić nakon poraza od Hajduka: “Kad gubite iz ničega, teško se vaditi”

Rendulić nakon poraza od Hajduka: “Kad gubite iz ničega, teško se vaditi”

Gorica je danas na domaćem terenu izgubila 0:4

PODIJELITE

HNK Gorica je danas na domaćem terenu izgubila od Hajduka 0:4 što je plasiralo ekipu gostiju na drugo mjesto. Utakmica se igrala u okviru 22. kola HT Prve lige. Iako je Gorica imala nekoliko dobrih prilika, udarci gostiju ostavili su je bez bodova.

“Dobili smo dva gola koja si nismo smjeli dozvoliti da ih dobijemo. Jednostavno kad gubite, praktički iz ničega dva gola, onda se teško vaditi. Mislim da je utakmica do trećeg gola bila u egalu, ali je na kraju priče presudila Hajdukova kvaliteta.”, govori trener Krunoslav Rendulić. Dodaje i kako je bilo dosta konfuzije, no da su greške dio nogometa. Smatra kako je treći gol bio taj koji je “odlučio” utakmicu te da se nakon njega nisu mogli vratiti.

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas koji je nedavno bio na klupi prvoligaša iz Velike Gorice podsjetio je da su dosadašnji susreti Gorice s Hajdukom potvrdili da se radi o teškom protivniku i da rezultat današnje utakmice ne reflektira toliko njihov rad, koliko sreću. Smatra i da Gorica nije koristila dobre prilike. “Glavna zabrinutost mi je bila da smo previše žurili i nismo imali kontrolu, nismo mogli pronaći mjesto u centru, a kretanja iz pozadine nisu bila dobra. Ne onakva kakva smo htjeli. No, izgledali smo opasno i bilo je dobrih trenutaka.”, zaključuje Dambrauskas. Dodaje i da je važno da ih sada ne ponese euforija te da u nastavku moraju biti što bolji i više raditi. Smatra da se njihov pritisak isplatio. Vjeruje kako postoje prilike za bolji rad i poboljšanja.

Iduća utakmica Gorice je na redu s Dinamom. “Čeka nas teška utakmica, pripremit ćemo se najbolje što možemo. Za sljedeću utakmicu nemamo niti Babeca koji ima kartone. Vidjet ćemo kroz tjedan.“, zaključuje Rendulić.

Podsjećamo, utakmici su prethodili neredi po velikogoričkim ulicama u kojima je ozlijeđena jedna osoba. Kako je to izgledalo možete vidjeti u videu u nastavku.