Home Gospodarstvo Radionica „Računovodstvo za neračunovođe“

Radionica „Računovodstvo za neračunovođe“

Održava se 23. svibnja u Vijećnici POUVG-a

PODIJELITE

Otvorili ste vlastito poduzeće ili ste napredovali u poduzeću i sada Vas stalno netko pita nešto vezano za računovodstvo? I naravno, većinu pitanja ne shvaćate pa su i odgovori malo teži. Ne očajavajte, odgovore na pitanja koja Vas muče možete saznati na radionici Računovodstvo za neračunovođe koje organizira VEGORA.

Predavačica Ana Domitrović pojasnit će osnovne pojmove u računovodstvu poput prihoda, troškova, financijskih izvještaja, poreznih izvještaja, poreza i sl. kako bi polaznici nakon radionice mogli razgovarati sa svojim računovodstvom, Poreznom upravnom i drugim institucijama. – Radionica je namijenjena za zaposlenike poduzeća, vlasnike obrta i vlasnike mikro i malih poduzeća i osobama koje planiraju pokretanje vlastitog poduhvata, kojima su potrebna opća znanja o računovodstvu, a nemaju prethodna znanja ili imaju vrlo malo predznanje računovodstva. – pojašnjavaju iz VEGORE.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″

Održat će se 23. svibnja, s početkom u 10 sati, u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37. Prijave su obavezne te molimo rezervirajte svoje mjesto KLIKOM OVDJE.