Home Izdvojeno Proslava Velike Gospe u Vukovini održat će se po planu, ali uz...

Proslava Velike Gospe u Vukovini održat će se po planu, ali uz pridržavanje mjera

U kontrolu će stići i Nacionalni stožer civilne zaštite, a posjetitelje se moli za opreznost

PODIJELITE

Situacija s koronavirusom ne jenjava pa su upozorenja u vezi okupljanja sve češća, a građane se potiče na pridržavanje mjera i opreznost. Tako će to sutra izgledati i u Vukovini na proslavi blagdana Velike Gospe. Kako saznajemo od organizatora, sve će se i dalje odvijati po planu, no uz pridržavanje mjera te veću razinu opreznosti nego godina do sada.

“Što se tiče izvođača, ugostitelja i muzike, obaviješteni su svi o obaveznom pridržavanju mjera od strane Nacionalnog stožera. Ujutro ćemo obaviti kontrolu s gradskim Stožerom civilne zaštite, a popodne će u kontrolu doći i Nacionalni stožer civilne zaštite.”, govori nam Mario Karapandžić, predsjednik mjesnog odbora Vukovina.

Središnje misno slavlje na blagdan Velike Gospe počet će u 11 sati na otvorenom. Sreća jest da se većina događaja u Vukovini za vrijeme obilježavanja blagdana ipak održava na otvorenom. Zbog toga ne bi trebalo biti problema, sve dok se i posjetitelji drže propisanih mjera. To će uvelike olakšati organizatorima, a i cijeli sutrašnji blagdan svima ostaviti u dobrom sjećanju. “Posjetitelje se moli da se drže mjera, da eventualno imaju masku sa sobom, dezinficijens u džepu i slično.”, napominje Karapandžić.

Podsjećamo i na promijenjenu regulaciju prometa. Cesta na dijelu Vukovine bit će zatvorena od 10 do 14 sati, a obilazak će biti na Vinogradsku ulicu te na autocestu A11.