Home Izdvojeno Propali šaht danima prijetio na državnoj cesti Velika Gorica-Kravarsko

Propali šaht danima prijetio na državnoj cesti Velika Gorica-Kravarsko

PODIJELITE

Već četiri dana nitko iz Hrvatskih cesta ne reagira na pozive mještana da dođu sanirati propali šaht na državnoj cesti D31 na relaciji Velika Gorica- Kravarsko, piše Večernji.hr

– Nekoliko puta, svaki dan, zovem Hrvatske ceste i dobivam isti odgovor „mi nismo nadležni za to područje već grad Velika Gorica“, kazala nam je gospođa Kristina ispred čije je kuće propao šaht.

– Zovem u grad Veliku Goricu od kojih dobivam isti odgovor kako nisu nadležni oni već hrvatske ceste i tako se vrtimo u krug. Ono što je najopasnije taj šaht je uz nogostup i nema rasvjete. Osim što je opasno za vozila, jer je već nekoliko automobila oštećeno, postoji opasnost da netko od pješaka padne unutra i nastrada, ogorčeno je govorila Kristina.

Iako je bilo oko 14 sati, novinar je od Hrvatskih cesta dobio odgovor kako je njihovo radno vrijeme završilo  Na pitanje zar nema dežurne intervencije, osoba koja se javila i predstavila kao portir, rekla je da nije nadležna dati odgovor te da poziv nema kome prespojiti jer su svi već otišli.

Nakon objave teksta radovi na šahtu su počeli.

saht