Home Izdvojeno Pripremite se za Turopoljsku fašničku utrku

Pripremite se za Turopoljsku fašničku utrku

PODIJELITE

Turopoljska fašnička Republika pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Velike Gorice i u suradnji s Maraton klubom Velika Gorica za početak svoje vladavine najavljuje prvu Turopoljsku fašničku utrku!

– Svi trkači koji nam se pridruže u subotu 18. veljače u 11 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici imat će priliku istrčati počasni fašnički krug, utrčati u ciljnu krivinu kako bi preuzeli ključeve Grada i zauzeti tron Princa Fašnika. Krivudavim stazama našeg središnjeg gradskog parka mogu trčati samo punoljetni građani, najbrže očekuju simbolične nagrade, a svi zajedno dajemo podršku Judo klubu osoba s invaliditetom ”Fuji” iz Velike Gorice koje će organizator utrke razveseliti donacijom za kupnju potrebnih kimona – najavili su iz Turističke zajednice.FASNIK TRKA 2017Prijave za utrku su u istog dana, 18. veljače u 10 sati iza Pučkog otvorenog učilišta. Utrka počinje sat vremena kasnije, a organizatori ističu kako zadržavaju pravo ubaciti poneki zabavan element kako bi utrku učinili šaljivom.

Fasnik 2016 - preuzimanje kljuceva (1)Službeni najavljivači/navijači i voditelji utrke su Davor Dretar Drele i Vid Balog.